Meteen naar de inhoud

Mijzelf op een hoger niveau gekregen

    Omdat ik moeite heb om emoties te tonen, is het soms moeilijk voor andere mensen om te weten wat er in mijn hoofd omgaat. Ik ben een makkelijke prater, maar als het over mijzelf gaat heb ik daar moeite mee. Kortom mensen kregen geen hoogte van mij.

    Door eigen (recente) situaties te analyseren en speciale kaartspelen heeft Garry mij erin gecoacht om een opener houding naar anderen te geven. Vooral de kaartspelen zijn leerzaam. Hierdoor werd ik gedwongen om over bepaalde eigenschappen na te denken. Garry liet me aan het woord en luisterde. Af en toe een vraag om nog dieper in die bepaalde eigenschap te gaan. De mogelijkheid tot verbeteren van een eigenschap liet Garry door mijzelf geven.

    Daarnaast ben ik gecoacht in mijn ambities / doelen. Door de gesprekken ben ik er achter gekomen dat ik onbewust meer doelen heb. Deze zijn in kaart gebracht en gerangschikt in bepaalde categorieën. Het werkt verhelderend!

    De gesprekken hebben mij geholpen om mezelf op een hoger niveau te krijgen. Mijn doelen zijn door de gesprekken helder geworden en door te coachen op bepaalde eigenschappen is de weg naar elk doel makkelijker gemaakt. Mede daardoor geef ik het coachingstraject een dikke 8.