Meteen naar de inhoud

Persoonlijke coaching

Persoonlijke CoachingAls lifecoach help ik in dit traject jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen die emotioneel in de knel zitten, bijvoorbeeld door een ingrijpende gebeurtenis in hun leven of relationele onvrede. Je vindt het daardoor moeilijk om over jouw gedachten, gevoelens / emoties / verlangens / angsten, of (moeilijk te beheersen) driften te praten of die aan andere mensen waar je het wel goed mee kunt vinden, te laten zien. Het kan ook zijn dat jij assertiever wilt worden, of dat je op jouw werk of opleiding het advies hebt gekregen dat jij je best nadrukkelijker moet of mag profileren.

Je vertelt eerst jouw levensverhaal en ordenen we je prettige en nare ervaringen met de bijbehorende emoties. Als lifecoach diep ik met jou de belemmeringen in jouw ervaringen en gedrag met de bijbehorende gevoelens uit, en ruimen we blokkades daarin op. We kunnen jouw verlangens en/of in waarden en normen in kaart brengen. Zo ontdek je wat jouw sterke punten en ‘struikelblokken’ zijn, en hoe je die beter kunt hanteren.

Na het gratis kennismakingsgesprek houden we aantal coachingssessies. Als je een test maakt om jouw sterke punten en ‘struikelblokken’ in kaart te brengen, ontvang je een rapportage.

Voor meer informatie neem je eenvoudig contact op met Garry.

Testimonials: