Meteen naar de inhoud

Coaching op maat

Coaching op maatAls lifecoach kan ik je helpen als je verdriet hebt, boos of overspannen bent door een nare ervaring, een blokkade voelt door een (psychisch) probleem waarvoor je maar geen uitweg ziet, verlegen bent, piekert, je afvraagt: “Wat wil ik?” en/of zoekt naar een (nieuw) doel in jouw leven. Dan coach ik je als lifecoach op maat!
Het maatwerktraject biedt de mogelijkheid te kiezen uit persoonlijke reflectie, bezinning, blokkades doorbreken, persoonlijke doelen aanscherpen en stappen zetten om die te realiseren.
Kies bijvoorbeeld om:

  • Belemmeringen in jouw gevoelens en/of gedrag op te ruimen.
  • Je zelfvertrouwen te versterken, (faal)angst los te laten.
  • Ontdekken wat jouw sterke punten zijn en wat voor jou ‘struikelblokken’ zijn, zodat je kansen oppakt.
  • Doorgronden welk gedrag je vertoont in sociale relaties / welke teamrollen je vervult / leiderschapsstijlen die je hanteert, en oefenen om dit te verbeteren.
  • In kaart te brengen wat jouw kernkwaliteiten, leerstijl(en), vaardigheden, verlangens en/of waarden en normen zijn, en jouw competenties beter te benutten.
  • Voor jezelf een nieuw perspectief te creëren met een plan hoe je dat zult bereiken.

Het maatwerktraject is geschikt voor jongeren vanaf ± 17 jaar en volwassenen die niet van tevoren precies willen vastleggen hoeveel coachinggesprekken ze willen voeren, maar per fase willen beslissen waar ze behoefte aan hebben.
Na een gratis kennismakingsgesprek houden we een aantal coachingssessies. Als je een test maakt om jouw sterke punten en ‘struikelblokken’ in kaart te brengen, ontvang je een rapportage.

Voor meer informatie neem je eenvoudig contact op met Garry.

Testimonials: