Meteen naar de inhoud

Loopbaan coaching

Dit traject is geschikt voor mensen die een goede beslissing willen nemen hoe ze hun carrière verder zullen invullen, waarbij werk en privé goed in een goede balans zitten. Aspiratiecoaching biedt ook loopbaanbegeleiding! Als jij je goed wilt voorbereiden op een sollicitatiegesprek of assessment, een functionering- of beoordelingsgesprek, kan ik je als loopbaancoach trainen om sterk voor de dag te komen!

In dit carrièretraject kunnen we in kaart brengen wat jouw kernkwaliteiten zijn, welke verlangens je koestert, welke competenties je beheerst en hoe die verder kunnen worden ontplooid en/of versterkt, (team)rollen die je vervult, of je de juiste leiderschapsstijl(en) inzet. Zo ontdek je wat jouw sterke punten en ‘struikelblokken’ zijn, en hoe je die beter kunt hanteren.

Na een gratis kennismakingsgesprek houden we een aantal coachingssessies. Als je een test maakt om jouw sterke punten en ‘struikelblokken’ in kaart te brengen, ontvang je een rapportage.

Werkgevers die vinden dat een medewerker niet adequaat functioneert, kunnen coaching van zo’n medewerker door Aspiratiecoaching inzetten als instrument van een professioneel medewerkersbeleid, om optimalisaties te bewerkstelligen. Het is dan essentieel dat die medewerker gecoacht wil worden!

Voor meer informatie neem je eenvoudig contact op met Garry.

Testimonials: