Meteen naar de inhoud

Vergoedingen

Kennismakinggesprek

Voordat de coaching start verwelkomen je graag voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan gaan we in op de maatwerk werkwijze die je bij Aspiratiecoaching krijgt. Jij stelt jezelf kort voor en licht jouw ondersteuningsvraag of -vragen verder toe, zodat duidelijk wordt welk resultaat de coaching jou moet opleveren. We werken met jou toe naar dat eindresultaat!

Zo’n kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. De coachinggesprekken houden we bij Aspiratiecoaching in Den Bosch. Klanten die verder weg wonen, en met openbaar vervoer reizen, halen we met plezier op bij het NS station Den Bosch en worden natuurlijk na het gesprek ook weer naar dit station teruggebracht. Veel belangstellenden die langer moeten reizen om bij Aspiratiecoaching te komen, maken graag gebruik van de optie om direct na het kennismakingsgesprek te starten met het 1e coachingsgesprek. Dat scheelt je een reis en tijd!

Uurtarieven

De coaching van middelbare scholieren, studenten en werkloze jongeren tot ± 27 jaar bieden we met korting aan voor een jongeren- of studententarief van € 65,00/uur, excl. 21% BTW. Dit komt overeen met € 78,65/uur, incl. 21% BTW.

Wanneer je niet in aanmerking komt voor dit jongeren- of studententarief, factureren we ons standaardtarief van € 75,00/uur, excl. 21% BTW. Dit komt overeen met € 90,75/uur, incl. 21% BTW.

Indien je dat beter uitkomt, kun je (na overleg) de rekening van Aspiratiecoaching in termijnen betalen.

Klik hier om direct naar de contactpagina te gaan.Vergoeding door jouw werkgever

Als een werkgever de coaching van jou als werknemer betaalt, kan de rekening rechtstreeks naar het bedrijf / de instelling worden gestuurd waar jij werkt.