Meteen naar de inhoud

Over Garry

Garry Gerritse (1953) is vanaf 1990 actief als trainer / coach van jongeren (vanaf circa 16 jaar), studenten en volwassenen. Als lifecoach, studentencoach en loopbaancoach steun ik je een nieuw perspectief en/of balans in jouw leven, studie of loopbaan te creëren, o.a. door jouw inzicht in je eigen competenties te versterken, je functioneren in groepen of (werk)relaties te optimaliseren, en waar nodig blokkades te slechten.

Mijn opleiding tot coach rondde ik succesvol af bij ‘Health Balance‘, een opleidingsinstituut dat is erkend door de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches. Na de toetsing van mijn competenties als coach in het najaar 2010 is door de European Mentoring & Coaching Council aan mij de accreditatie ‘Foundation’ toegekend.

In 1978 voltooide ik de Hbo-opleiding aan de Sociale academie Den Bosch, en studeerde daarna sociologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Later volgde ik de post Hbo-cursus: ‘Management leidinggevenden Welzijnswerk en Gezondheidszorg’ aan de Hogeschool
’s-Hertogenbosch, en de postacademische leergang van de Utrechtse school voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap: ‘Strategisch management in de non-profit sector’.

Vele jaren was ik actief binnen de vereniging Scouting Nederland, eerst als vrijwilliger en later als landelijk beroepskracht. Het ‘slotakkoord’ van deze carrière was mijn functie als directeur van het provinciaal Steunpunt Scouting Zuid-Holland in Den Haag (van 1999 – 2008).

Coachinggesprekken
De coachinggesprekken houden we in een aangename, huiselijke omgeving. Daar kun je ongestoord jouw ervaringen en emoties uiten, en werken we toe naar het door jou gewenste resultaat. De gesprekken worden op afspraak gehouden. Dit kan:
* Van maandag t/m donderdag: overdag en ’s avonds,
* Op vrijdag: ’s middags en ’s avonds.
* In het weekend: overdag.

Coaching in de avonduren en in het weekend

Het is mogelijk om coachingsgesprekken te houden vanaf 19:00 uur en/of in het weekend.