Meteen naar de inhoud

Motivatie teruggevonden

  Tijdens mijn studie aan een universiteit had ik een periode waarin ik niet goed in mijn vel zat. Garry is voor een aantal gesprekken bij mij thuis geweest.

  We hebben tijdens de gesprekken met verschillende methodes gewerkt. In een van de gesprekken heb ik een groot aantal woorden opgeschreven die spontaan in mij opkwamen. Na het ordenen van deze woorden kwam er vervolgens een beeld naar voren waar ik op dat moment mee bezig was / mijn aandacht lag. Tussen al die woorden waren er maar weinig die op mijn studie sloegen. Ik wist niet goed welke kant ik op wilde, waardoor ik ook mijn motivatie voor mijn studie was verloren. Tijdens een ander gesprek hebben we een kaartspel gedaan, dat diende als een soort zelfreflectie en om de door mij gewenste doelen concreet te maken.

  Gedurende de gesprekken, gewoon thuis bij mij op de bank, kwam door gerichte vragen te stellen naar boven wat ik belangrijk vond voor mezelf en welke kant ik op wilde. De gesprekken verliepen in een prettige sfeer ook al waren sommige vragen best confronterend, maar zeker nuttig en misschien wel nodig om de zaken scherp te krijgen.

  Tijdens de gesprekken ben ik door Garry gestimuleerd voor mezelf doelen te stellen. Hierdoor kreeg ik weer richting en heb ik mijn motivatie teruggevonden om mijn studie op te pakken en mijn afstuderen af te ronden.

  Wat mij aanspreekt in Garry is dat hij mij gecoacht heeft zonder dat hij zich daarbij opdrong. Ik heb het idee dat Garry met de ervaringen die hij heeft opgedaan, anderen wil helpen om beter in het leven te staan.

  De door Garry geboden ondersteuning waardeer ik met een acht.