Meteen naar de inhoud

Een geweldige baan

    Al een tijd twijfelde ik welke kant mijn carrière op zou moeten gaan. Wat ik wel wist is dat wat ik deed, niet wilde blijven doen. Echter, het duurde me te lang om een keuze te maken; ik leek er niet uit te komen. Daarom wilde ik meer duidelijkheid in mijn uiteindelijk te bereiken eindstation, waardoor ik een goede beslissing zou kunnen nemen voor de stap in de juiste richting.

    Door de vriendelijke, integere houding van Garry voelde ik me al snel erg op mijn gemak. Hij heeft een rustige uitstraling en zorgt voor een prettige, vertrouwelijke sfeer. Zijn werkwijze is professioneel en ongedwongen.

    De coaching van Garry heeft mij doen aanzetten tot het aangaan van een concrete sollicitatie. Tijdens het laatste gesprek hebben we al mijn kwaliteiten en valkuilen boven water gehaald door middel van een gestructureerde zelfanalyse en deze gespiegeld aan de eigenschappen die nodig waren voor de vacature waar ik op wilde solliciteren. Dit, samen met het vaststellen wat voor mij belangrijk zou zijn in de functie, leidde vervolgens tot een lijst met punten die ik zou aankaarten tijdens het sollicitatiegesprek, zoals: het takenpakket, het inwerken op de afdeling, de salariëring en te ontvangen opleidingen. Op deze manier werd ik enthousiast en ben zeer zelfverzekerd het gesprek in gestapt.

    Uiteindelijk ben ik gekozen uit tientallen andere sollicitanten, heb ik nu een geweldige baan en ben ik de twijfel over mijn carrière en het willen weten waar ik over 20 jaar sta, kwijt.

    Rapportcijfer voor de geboden ondersteuning: 9.