Meteen naar de inhoud

Ik weet nu ook wat ik echt wil worden

  Ik ben naar Garry toe gegaan, omdat ik in mijn leven zat met een aantal dingen die niet lekker liepen. Door problemen in de thuissituatie heb ik ervoor gekozen uit huis te gaan. Een jaar later begon ik aan deze beslissing te twijfelen. Ik heb nooit aan mijn ouders heb verteld, hoe ik me eigenlijk voelde in de tijd dat het niet lekker ging thuis. Ik vond het moeilijk om daarover te praten.

  In deze periode raakte ik tijdens het sporten geblesseerd en bleef ik hele avonden thuis zitten niks doen; ik wist niet wat ik moest doen. Verder dacht ik dat ik had gefaald in mijn stage voor school. Ik voelde mij mislukt en wilde eigenlijk weg en over een jaar terugkomen in de hoop dat ik dan weer normaal zou kunnen doen en normaal zou reageren.

  Ik dacht wanneer ik dit allemaal vertel, dan ben ik een zwakkeling. Garry heeft mij geleerd dat het praten over je gevoelens je juist sterk maakt en dat anderen je dan ook beter zullen begrijpen. Ik vond het prettig om eindelijk mijn kant van het verhaal aan iemand te vertellen, zodat ik ook eindelijk kon beginnen met de verwerking daarvan. Ik had door dat ik dit niet alleen kon. Ik wist gewoon niet hoe en Garry heeft me hierbij geholpen.

  Doordat ik in deze periode niet lekker in mijn vel zat, liepen een aantal dingen gewoon niet. Ik deed eerst veel aan sport, maar dat was in deze (rot) periode helemaal verwaterd. Verder wist ik niet goed hoe mijn toekomst er uit moest gaan zien. Garry heeft mij hier ook bij geholpen. Door te leren dingen te relativeren, leren keuzes te maken en dingen te doen die ik echt wil, houd ik nu meer tijd over om een hoop leuke dingen te doen. Zo heb ik nu weer meer tijd voor sport en ik breng veel meer tijd door met mijn vrienden. Ik praat nu met mijn ouders over mijn gevoelens, en dat is erg tof. Inmiddels heb ik mijn MBO-diploma met hele mooie cijfers gehaald, en ik weet nu ook wat ik echt wil worden.

  Ik vond het erg prettig om door Garry gecoacht te worden. Door zijn gesprekstechnieken laat hij je eigenlijk zelf je antwoorden geven op vragen waar je mee zit. Het heeft mij zeker sterker gemaakt en ik weet nu hoe ik met moeilijke situaties om moet gaan en dat praten helpt.

  Als cijfer geef ik Garry een 9!

  F, 20 jaar.