Meteen naar de inhoud

Opnieuw grip op mijn leven

  Ik ben naar Garry gegaan omdat ik door verschillende dingen die je als jong volwassen student opeens meekrijgt, in de knoop raakte. Ik was in een soort cirkel terecht gekomen waarin ik het idee had dat ik alles zelf moest doen en oplossen, terwijl ik dit niet alleen kon. Over een langere tijd had dit een behoorlijke impact op mijn zelfvertrouwen, zelfbeeld en raakte ik als het ware mijzelf kwijt. Dit zorgde er weer voor dat ik begon te twijfelen aan mijn studie, toekomst en dat ik bij al deze dingen vragen ging stellen. Met name vragen als “Kan ik dit nog wel’’ begonnen aardig veel rond te gaan in mijn hoofd.

  Ik heb moeite mezelf echt bloot te geven en kwetsbaar op te stellen, maar ondanks dat verliepen de afspraken met Garry erg prettig, waardoor ik hem kon toelaten. Nadat ik dat deed en we tot de diepere kernen kwamen, begon ik opnieuw grip te vinden op mijn leven. Ook mijn zelfvertrouwen kwam terug en ik kreeg weer plezier in dingen die ik een tijd als last zag.

  Wat ik erg prettig vind aan het werken met Garry is de ruime tijd die hij neemt voor zijn gasten, het één op één werken en de ontspannen huiskamersfeer die er hangt.

  Wanneer ik kijk naar hoe ik nu in het leven sta ten opzichte van voordat ik naar Garry ging, voelt het als een wereld van verschil. Ik ben van helemaal geen zelfvertrouwen en ietwat bang voor de toekomst terug naar hoe ik hiervoor was. Ik maak me niet te veel zorgen over de toekomst, doe wat ik moet doen en heb een ( soort van ) plan.

  Wat betreft de geboden ondersteuning ben ik volledig tevreden. Ik heb heel simpel gezegd bereikt wat ik hoopte te bereiken toen ik voor het eerste contact opnam met Garry.

  Student, 22 jaar.