Meteen naar de inhoud

Ik ben er nu helemaal klaar voor om dit keer in mijn studie door te zetten

  Toen ik voor het eerst bij Garry aankwam had ik een periode vol structuurloosheid en nalatigheid achter de rug. Ik had er al 3 jaar studeren op zitten zonder ook maar iets te halen qua studieresultaten. Gelijk na de middelbare school ben ik als een kip zonder kop zomaar ergens gaan studeren. De studie zelf vond ik niet belangrijk, ik wilde gewoon feesten en uitgebreid van het studentenleven gaan proeven. Zo kwam het dat ik, na twee studies in 3 verschillende steden, een flinke financiële schuld had opgebouwd bij verschillende instanties.

  Het kon zo niet langer besefte ik, en besloot weer naar mijn ouders te gaan om alles op een rijtje te krijgen. Ik ben toen fulltime gaan werken, en wilde er alles aan doen om niet meer in hetzelfde gat te vallen. Via via kreeg ik het advies bij Garry langs te gaan. Een personal coach, waar ik voordat ik mijn eerste gesprek had, erg kritisch over was.

  Bij het eerste gesprek merkte ik al een klik tussen Garry en mij en kreeg ik een erg positieve vibe over het gesprek. Ik kwam met de vragen: Waar ging het mis? Hoe ga ik dit in de toekomst voorkomen? Ook wilde ik qua studie een duw in de juiste richting. Ik was na het eerste gesprek met Garry ervan overtuigd dat hij me kon helpen met het beantwoorden van deze vragen. Ik besloot dan ook een traject te volgen in de zomer, een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb.

  We gingen samen uitgebreid in op de cruciale punten in mijn leven, met name het begin van mijn studententijd, waar ik mezelf toch flink ben tegengekomen. Met verschillende opdrachten en gesprekken bij Garry creëerden we antwoorden op mijn brandende vragen, die per sessie verscherpt werden. Het bleef niet alleen bij de gesprekken zelf, ik kreeg ook voor thuis verschillende opdrachten mee, die mij ook thuis en op het werk aan het denken zetten over mijn toekomst.

  Mijn hele mind-set werd hierdoor in de zomer, ondanks dat ik niet aan het studeren was, gefocust op mijn studie en toekomst. Ook heb ik met Garry een duidelijk financieel plan voor mijn toekomst gemaakt, waardoor ik voorkom dat ik in dezelfde financiële problemen als voorheen zou komen. Dit geeft mij erg veel rust, nu mijn financiële plan zo duidelijk op papier staat.

  Na mijn laatste sessie met Garry heb ik echt het gevoel dat ik er helemaal klaar voor ben om dit keer in mijn studie door te zetten en de toekomst tegemoet te gaan.

  Als ik de manier van coaching een cijfer zou moeten geven, zou ik het een dikke 8 geven! Ik ben Garry dan ook erg dankbaar voor deze zet in de goede richting.