Meteen naar de inhoud

Ik ben naar anderen toe duidelijk geworden

  Toen ik begon met het coaching traject wilde ik een studie vinden die goed bij mij past. Tijdens het eerste gesprek kwamen ook andere doelstellingen boven drijven.

  We zijn begonnen mezelf als persoon in kaart te brengen. Natuurlijk is niet alles positief. Het kritisch naar jezelf kijken was soms moeilijk voor mij, omdat ik niet een heel open persoon ben. Toch ging dit goed, dankzij de steun van Garry. Hierbij gebruikte hij bijvoorbeeld een kaartspel. Zo werd het voor mij makkelijker te ontdekken welke goede kwaliteiten ik al heb, en waar kansen liggen om me verder te ontwikkelen.

  Tijdens de coachinggesprekken voelde het alsof ik op bezoek was bij een oude vriend, aan wie ik in vertrouwen alles kon vertellen. Dit maakte voor mij een groot verschil.

  In de loop van het traject behaalde ik doelen die ik per gesprek voor mijzelf uitzette; dat voelde heel goed, en gaf mij extra motivatie door te gaan. Hierdoor ben ik veel minder passief geworden en laat ik mezelf nu steeds meer horen. Dat deed ik voorheen maar weinig en als ik het deed was dat op gefrustreerde manier. Nu is dit gelukkig niet meer het geval.

  Door de coachinggesprekken heb ik een beter beeld gekregen wie ik ben, wat mijn gebreken zijn, en hoe ik daar zelf aan kan werken om die te verbeteren.

  Garry heeft me daarnaast geholpen met het vinden van een studie die goed bij me past en waar ik oprecht enthousiast voor ben.

  Ik ben naar anderen toe duidelijk geworden over wat ik denk en voel, en weet nu aan welke nieuwe studie ik ga beginnen.

  Als ik een cijfer mag geven voor Garry’s hulp, word dat een 8,5.

  Student, 21 jaar.