Meteen naar de inhoud

In staat een nieuwe keuze te maken

    Nadat ik was afgestudeerd wist ik niet wat ik met mijn leven wilde doen. Mijn doel was afstuderen geweest, maar ik wist nog helemaal niet wat ik daarna wilde doen. Ik heb een Hbo-opleiding afgerond in een vakgebied dat mij eigenlijk niet interesseerde en merkte dat ik veel met dingen bezig was die ik eigenlijk niet leuk vond. Ik dacht dat ik hier zelf wel uit zou komen, maar merkte dat er een aantal vragen door mijn hoofd speelden waar ik geen antwoord op had. Daar kwam nog bij dat ik een aantal dingen in mijn leven helemaal niet lekker vond lopen, maar ik niet precies wist hoe ik dit moest aanpakken. Ik ben in contact gekomen met Garry en ben met hem in gesprek gegaan over mijn leven. Mijn vragen aan Garry waren:

    Wat voor werk wil ik doen, hoe kan ik dit werk krijgen en hoe kan ik mijn leven op een aantal specifieke punten waar ik ontevreden over ben anders inrichten?

    Garry heeft aan de hand van mijn vragen een plan opgesteld om deze doelen te gaan bereiken. Hij heeft hiervoor zijn eigen methode ontwikkeld waar ik zeer van onder de indruk ben. Hij kijkt niet alleen naar wat je wilt, maar ook naar wie je bent en waar je kwaliteiten liggen. Hij doet dit door meerdere methodieken te combineren, zodat je vanuit verschillende invalshoeken naar jezelf kunt kijken en je jezelf beter leert kennen. Hij heeft mij ook geholpen met het doorlopen van een lange sollicitatieprocedure die ik uiteindelijk met positief resultaat heb afgerond. De sfeer in de gesprekken met Garry is gemoedelijk; ik voelde mij erg op mijn gemak bij hem en had echt het gevoel dat hij zeer gemotiveerd was om mij te helpen. De inspanningen die ik en Garry samen geleverd hebben, hebben er toe geleid dat ik met een nieuwe opleiding ben begonnen, waarbij ik werken en leren kan combineren. Ik werk nu in een compleet andere branche dan waar ik in ben afgestudeerd, maar ik sta daar nu wel voor 100% achter en ik heb het enorm naar m´n zin. Ik heb van deze keuze nog geen dag spijt gehad en daar ben ik Garry zeer dankbaar voor.

    Ik zou Garry een 8 geven voor zijn coaching en ondersteuning.

    Joost, Leiden