Meteen naar de inhoud

Nieuwe kansen in mijn leven

  Na mijn studie te hebben afgerond ben ik aan het werk gegaan in het beroep waar ik voor geleerd had. Na een jaar kwam ik erachter dat het niet het werk was wat ik zou blijven doen. Eigenlijk wist ik niet goed wat ik wilde en echt leuk vond. Na 1,5 jaar in een andere branche te hebben gewerkt in een bedrijf van mijn vader, kwam ik erachter dat dit werk ook niet echt geschikt voor mij was en besloot ik om actie te ondernemen. Ik ben toen bij Garry terecht gekomen om te laten helpen met het zoeken naar een oplossing om erachter te komen een juiste keuze te maken wat betreft mijn beroep/opleiding.

  Door eerst veel te praten met Garry over mijn leven en ervaringen kwam ik tot een beter zelfbeeld over hoe ik in elkaar steek. Door verschillende methodes met o.a. enkele kaartspellen kwam ik erachter waar mijn sterke en zwakke kanten lagen. Garry pakte de zwakke punten aan door mij ermee te confronteren en me zo bewust te maken hoe ik het anders kan aanpakken. Deze methodes waren voor mij soms confronterend en emotioneel. Daardoor werd ik er zelf veel beter bewust van, en Garry coachte mij daar goed in om mijn zwakke punten te veranderen.

  De sfeer waarin dit allemaal gebeurde was altijd op een ontspannen manier, maar soms vond ik het ook wel moeilijk om naar mijzelf te kijken. Garry weet door zijn ervaringen de juiste snaar te raken om je ergens bewust van te laten worden; dat vond ik soms eng, maar uiteindelijk erg fijn.

  Door zelf opdrachten te maken en uit te zoeken wat mij leuk leek om te gaan doen, heb ik geleerd beter ergens informatie over in te winnen om voor mijzelf overzicht te krijgen. Zo werd alles een stuk duidelijker voor mij. Door op een andere manier dingen aan te pakken en op een andere manier te kijken naar de kansen die ik heb, kreeg ik een beter beeld van een beroep/opleiding die goed bij me past. Door ook de zwakke punten aan te pakken, door ze zelf anders te interpreteren, ben ik steviger in mijn schoenen gaan staan, en kan ik mijn onzekerheid wegnemen.

  Ik vond het in het begin spannend om met Garry te werken, maar uit eindelijk voel ik me er eenstuk prettiger bij, en weet ik dat er meer kansen dan bedreigingen bestaan in het leven. Ik waardeer Garry’s werk, en wil zijn werkwijze beoordelen met een 8.

  23 jaar.